Gisten
Een overzicht van de verschillende gisten die we in de loop van de tijd in onze brouwsels hebben gebruikt.Showing 1-7 of 7 items.
Gist naam | Producent | Attenuatie | %Alcohol tolerantie | Ideale temperatuur | Info |
---|---|---|---|---|---|
LalBrew Verdant IPA | Lallemand | Medium-High% | 10% | 18-23℃ | Link➚ |
M42 New World Strong Ale | Mangrove Jack's | 77-82% | Unknown | 16-22℃ | Link➚ |
M47 Belgian Abbey Yeast | Mangrove Jack's | 73 - 77% | ? | 18-25C | Link➚ |
Onbekend | Onbekend of n.v.t. | Onbekend | Onbekend | Onbekend | Link➚ |
SafAle S-33 | Fermentis | 68-72% | 9-11% | 15-20°C | Link➚ |
SafAle T-58 | Fermentis | Medium% | 11.5% | 15-24°C | Link➚ |
SafAle US-05 | Fermentis | 72-78% | 9-11% | 15-20℃ | Link➚ |