Mout
Een overzicht van de verschillende mout-soorten die we in de loop van de tijd in onze brouwsels hebben gebruikt.Showing 1-15 of 15 items.
Mout naam | EBC | Producent | Info |
---|---|---|---|
Aroma 150 MD | 130-170 | Dingemans | Link➚ |
Cara 120 | 100-140 | Dingemans | Link➚ |
Carafa Special T1 | 800-1000 | Weyermann | Link➚ |
Carahell | 20-30 | Weyermann | Link➚ |
Caramel 100 | 90-110 | Viking | Link➚ |
Caramel Munich | 81-100 | BestMalz | Link➚ |
Chocolate wheat | 800-1000 | Swean | Link➚ |
Flacked oats | nvt | Braumarkt | Link➚ |
Heidelberg Wheat Malt | 2-4 | BestMalz | Link➚ |
Munich | 11-20 | BestMalz | Link➚ |
Munich light | 13-17 | Castle | Link➚ |
Onbekend | Onbekend | Onbekend of n.v.t. | Link➚ |
Pale Ale | 5-7 | BestMalz | Link➚ |
Pilsener | 3-4 | Swean | Link➚ |
Vienna | 8-10 | BestMalz | Link➚ |